OPGELET: SLECHTS 27 TESTKITS BESCHIKBAAR

Doe de leidingwater-test
Vul je gegevens in en klik op de oranje knop. Vervolgens ga je naar een pagina waar je de watertest kan bestellen. 
 Prijs All-in. We respeceren je privacy. Jouw gegevens worden niet gedeeld.
Lekker water uit de kraan
Leidingwater is in Vlaanderen altijd drinkbaar, maar het is daarom niet altijd lekker. Daarom worden er ook nog zoveel plastic flessen gekocht met drinkwater. Nochtans kan de kwaliteit van het water eenvoudig verbeterd worden zodat je nooit nog met plastic flessen hoeft te sleuren. Bovendien drink je meteen kleine plastic deeltjes die vrijkomen in het water. En dit is uiteraard schadelijk voor je gezondheid. 
Wanneer je geen plastic flessen meer koopt, hoef je niet enkel meer te sleuren, maar je drinkt ook geen plasticdeeltjes, en krijg je dus een gezondere en mileuvriendelijkere oplossing.

Maar er is ook nog een ander probleem met leidingwater. Er zit namelijk kalk in. En in sommige regio's kan dat kalkpercententage hoog oplopen.

En je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar een teveel aan kalk heeft verschillende nadelen:


Meer kuiswerk

Veel mensen hebben in hun douche een 'trekkerke' hangen. Een glaswisser. Omdat water nu eenmaal witgele druppels achterlaat bij het opdrogen, vegen veel mensen alle dagen het glas en de wanden af met een trekkerke. Ook het kraanwerk ziet  af. Met de handdoek alle dagen droogwrijven is de oplossing....  

Poets je dat niet alle dagen, dan heb je zwaarder geschut nodig: anti-kalk producten. De kalk wordt dan chemisch verwijderd.

Toch zou dit allemaal niet nodig zijn, als er geen kalk in het water zit! 


Koffiezet ontkalken

Een koffiezet is een toestel dat regelmatig moet ontkalkt worden. Zo staat het toch in de handleiding. Ontkalkingsproducten worden gewoon samen met de koffie gekocht in de winkel, en zijn een extra inkomen geworden voor de koffiezet-fabrikanten. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. 

Als er geen kalk in het water zit  natuurlijk, moet je niks meer kopen. En als extra, voor de koffieliefhebbers, smaakt de koffie veel beter!


Handdoeken die voelen als schuurpapier

Ken je het zalige moment wanneer je nieuwe handdoeken koopt  en ze voelen zo lekker zacht aan? Het lijkt wel recht uit een commercial van één of ander bekend wasproduct te komen.

Nochtans blijft het niet zo. Al snel beginnen de handdoeken ruwer aan te voelen. En misschien heb je dat nog niet gemerkt, maar dat is omdat ze dag na dag wat ruwer worden. Je merkt het verschil pas wanneer je vergelijkt met nieuwe handdoeken.

Die ruwheid wordt veroorzaakt door kalk die zich vastzet in de vezels van je handdoeken. En je krijgt dat niet meer weg, waardoor de handdoeken op den duur als schuurpapier beginnen aanvoelen. 


Wasverzachters en wasmiddelen

Om verder te gaan op die handdoeken die ruwer worden... Het middel bij uitstek om dit te gaan maskeren is het gebruik van een wasverzachter.

Dit is een extra additief dat bovenop het wasmiddel toegevoegd wordt om de was zachter te maken. Dus eigenlijk ga je bovenop het wasmiddel extra wasmiddel kopen om het textiel terug zachter te maken, omwille van de kalk. 

Vandaar, als je de kalk uit het water haalt, dan hoef je geen wasverzachter meer te kopen. Bovendien zal je ook minder zeep nodig hebben, bijna de helft zelfs. Op jaarbasis is dit een enorme besparing. Kijk maar eens naar je rekening van de supermarkt wat er écht doorweegt aan de kassa. Wasmiddelen en wasverzachters zijn een grote hap uit het budget.

We staan er niet meer bij stil, we hebben geleerd van onze ouders om water in flessen te kopen, koffiezetten te ontkalken en badkamers te reinigen met agressieve antikalkmiddelen...
Maar is dit zo normaal?  

Het kan ook anders, wat is de volgende stap?

1. Bestel de home test-kit

De eerste stap is testen hoeveel kalk in het water zit. 
Dit kan je eenvoudig zelf. Het enige wat je nodig hebt is een home-testkit.
Druk hiervoor op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Wij zorgen dat de test met beschrijving naar jou gestuurd wordt.

2. Meten is weten

Test het water met de home-testkit. Dit is echt eenvoudig, zelfs een kind van 12 jaar kan de test doen. En natuurlijk staat onze help-desk ook klaar om je te helpen met raad en daad.

3. Het resultaat

Geef de resultaten van je testkit in op onze speciale webpagina en krijg onmiddellijk het resultaat. Je zal heel duidelijk weten of er kalk in je water zit, en hoeveel er in zit. Afhankelijk van de hoeveelheid weet je dan ook meteen hoeveel je kan gaan besparen.
NB: heb je vragen over het gebruik of ben je ergens niet zeker omtrent het resultaat, onze helpdesk staat klaar om je te helpen.

Voor wie is deze test?

Als zaakvoerder van Waterdoctor, durf ik ons levensmodel herdenken.
Uiteindelijk hebben we inderdaad wel geleerd om water te kopen in de supermarkt, onze badkamers te reinigen met anti-kalkproducten en regelmatig nieuwe wasmachines te kopen omdat ze vol zitten met kalk. 
Dit terwijl de afvalberg oploopt omdat iedereen gewoon is om te consumeren.

En ja akkoord, een waterfiltering kost ook geld. Maar als je alles samenrekent is het veel duurder te leven zoals we nu doen, dan wanneer we gewoon ons water filteren. En dan spreek ik nog niet over de gezondheid. Want alle dagen water drinken uit plastic flessen kan niet gezond zijn.

Deze test is voor iedereen die bewuster wil leven. Voor het milieu, voor de gezondheid en voor de portemonnee. En ook voor wie tijdsbesparing belangrijk is.

Yves Lagage, zaakvoerder van Waterdoctor.be
Wat een goede service, keurig zoals afgesproken op tijd, netjes en snel, vriendelijke servicetechnieker Chris!
Aan te bevelen voor iedereen die de luxe van een betaalbare, goede, onderhoudsvriendelijke waterontharder wenst binnen een beperkt budget. Ik sleur al 7 jaar geen flessen water meer, ik drink van de kraan!
Yves D, Brugge
Zeer tevreden van de professionaliteit en service van Waterdoctor! We hadden verschillende partijen over de vloer gehad alvorens we met Waterdoctor in zee gingen. Zij waren uiteindelijk de enige die effectief de waarde van ons water gemeten hebben om zo een correcte oplossing te kunnen neerzetten
Koen P, Sint-Niklaas
De persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie, correct nakomen van afspraken, kennis van zaken, liefde voor het vak en ruimte om vragen te stellen zijn sterke troeven van Yves en zijn collega's die vertrouwen geven, de plaatsing van de waterverzachter is netjes en verzorgd gebeurd.
Wij genieten nu van water dat niet meer naar chloor ruikt door een extra filter en van zacht water.
Echt aan te raden!
Aniek DP
Waterdoctor: referenties over gans België, hierdoor ook wekelijks in jouw buurt.
Copyright © 2020 WaterDoctor | Hola Projects BV - Westkaai 25 - 8900 Ieper
All Rights Reserved.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is
NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
DISCLAIMER: Results may not be typical nor expected for every person. The sales figures stated in any capacity are my personal sales figures or results from students who have joined our further education. *Individual results will vary. No results are guaranteed with the help of our training and systems. I am not implying that you'll duplicate them or any results. Please understand that I have worked very hard to achieve any results and you can't assume you will get the same results. Individual results will vary greatly according to effort, determination, hard work, available budget and ability to follow directions. As a result there are those who will not earn any money at all with our products and services. If you are not willing to accept that, then please do NOT get any of our information, products or services.